Leuke meubels en woonaccessoires scoren tijdens Black Friday

2022-10-17
Pure Wood

Black Friday 25 en 26 november bij Pure Wood

Recent een huis gekocht en op zoek naar mooie nieuwe meubels voor een lekker prijsje? Dan ben je bij Pure Wood aan het juiste adres. Op 25 en 26 november scoor jij op onze salezolder én online de mooiste Black Friday banken, eettafels, wandkleden en andere mooie woonaccessoires. Voor onze meubels moet je in onze showroom zijn, de woonaccessoires kun jij thuis op de bank lekker bij ons shoppen via de webshop www.purewood.nl. Wij geven op deze twee dagen korting op diverse leuke producten. Houd daarom onze Black Friday pagina in de gaten en schrijf je op onze webshop in voor onze nieuwsbrief. Zo mis jij geen enkele deal! 

Je vindt voornamelijk onze showroommodellen terug op onze zolders die nog eens met een extra 20% zijn afgeprijsd, alleen op 25 en 26 november. Wees er dus snel bij, want op is op! De showroommodellen zijn nog van uiterst goede kwaliteit, dus het zou zonde zijn als je deze leuke korting misloopt. We vertellen je graag meer over onze actievoorwaarden:

  • De extra 20% korting op showroommodellen wordt bij de kassa verrekend;
  • Het is niet mogelijk om artikelen op voorhand te reserveren;
  • De gekochte artikelen kunnen enkel direct worden meegenomen of later worden afgehaald;
  • Bezorgen van sale artikelen is helaas niet mogelijk, mits het in combinatie is met een nieuwe bestelling die geleverd moet worden;
  • De extra 20% kassakorting geldt alleen op sale items en enkel op vrijdag 25 en zaterdag 26 november.

Bekijk onze Black Friday pagina voor alle actievoorwaarden. Zien we jou de 25e en 26e van november in onze showroom in Oisterwijk? Gezellig! Onze interieurstylisten staan dan voor jou klaar en laten je met liefde ook onze nieuwe collectie zien. Met onze showroom van 4500m2 ben jij wel een paar uurtjes zoet!